perjantai 17. lokakuuta 2014

Haasteita

Kesäravintolan pihassa oli kesällä talonväen kissa huomannut itselleen oudon olion. Kisu ei oikein tiennyt, onko kiemurteleva otus tapettava vai ei, haastetta kerrakseen. Ei näköjään rantakäärmekään oikein ollut jyvällä tilanteesta, sillä se ei ymmärtänyt mennä karkuunkaan.
Lopputulos oli, että kissa ei tappanut käärmettä, vaan käärme pääsi luikertelemaan rantaa kohti.

Olen saanut Töyhtötintin Lintuilua-blogissa haasteen kertoa kolmesta kivasta ja inspiroivasta blogista. Blogejahan on tunnetusti nykyään aivan valtavasti, joten on tosi vaikea valita niitä, joista kertoa.
Kivoja blogeja ovat tietysti nuo, jotka olen linkittänyt blogini reunaan, ja joita kaikkia suosittelen. Mutta on monia muitakin, joita lueskelen. Esimerkiksi Irman kuvia -blogissa on tosi ihania ja söpöjä luontokuvia ja kuviin kehitelty hauskaa tarinaa. Kuin satukirjaa lukisi.

Yksi kiva ja hieno blogi on mielestäni Naturfoto Jokkmokk. Tämän blogin myötä pääsee kurkistamaan pohjoisen luontoon, joka on minua vanhemmiten alkanut kiinnostaa ja innostaa yhä enemmän.

Ottaisinko kolmanneksi vaikkapa blogin Pehmyt piirto. Siinäkin hienoja tunnelmahetkiä pohjoisempaa.

Laitanpa vielä yhden espanjalaisen blogin, Así me gusta el mundo, jossa on hienoja valokuvia Espanjasta, enimmäkseen espanjalaisesta luonnosta.

2 kommenttia:

Tillariina K. kirjoitti...

On siinä kisulle ihmettä kerrakseen. Tosin en ole vielä moista kiemurtelijaa itsekkään nähnyt. Hyvää viikonloppua!

Kirlah kirjoitti...

Tillariina: ei käärmeetkään tuo itseään esille ihan ehdoin tahdoin. Ihme, että tuokin käärme yleensäkään oli pitkään näkyvillä. Olisiko kissa sitä jo ehtinyt rökittää ja käärme mennyt vähän pyörryksiin.