lauantai 18. huhtikuuta 2015

Jokunen vastaus haasteeseen


Näin iso lumpeenkukka oli jo aukeamassa ;)


Minulle on kahdeltakin taholta esitetty haaste: http://nainenkuvastimessa.blogspot.fi/ sekä http://luonnonluomaa.blogspot.fi/
Kun en osaa päättää, kummanko bloggaajan esittämiin kysymyksiin vastaisin, keräilen kummastakin blogista muutaman kysymyksen.

1. Miten valokuvausharrastuksesi alkoi?
-Olin jo jonkin aikaa jajatellut, että olisi mukava alkaa uusi harrastus. Pyysin syntymäpäivälahjaksi järjestelmäkameraa, jonka sainkin. Kun huomasin, että sillä sai kuvatuksi jopa lintuja, mikä ennen oli ollut mahdotonta pelkällä pokkarilla, innostuin yhä enemmän.

2. Luetko paljon ja mitä?
Nykyään lukuaika menee valokuvaillessa ja kuvia käsitellessä, siis lähinnä huonojen kuvien hävittämisessä :(
Mutta jos jotain luen, tykkään lukea lähinnä elämäkertoja.

3. Mitä harrastusta haluaisit kokeilla?
Jo kauan sitten tein päätöksen, että koska työtä ja ammattia en voinut vaihtaa, vaihdoin aina välillä harrastusta. Olen kokeillut ja aion kokeilla vähän kaikkea. Se pitää kumman virkeänä.

4. Pidätkö liikunnasta ja jos, niin mistä lajista?
En tiedä, onko liikunta mitenkään lempiharrastuksiani, mutta pakko liikkua monella tavalla joka päivä huonon selän takia. Käyn pari kertaa viikossa ohjatuissa liikuntaryhmissä ja lenkkeilen, pyöräilen tai kuljen metsässä lintujen perässä. Talvella hiihdän, kesällä melon.

5. Retkieväät vai ravintola-ateria?
Kumpikin puolustaa paikkaansa tilanteen mukaan.

6. Mitä kasvatat hyötypuutarhassasi?
 Perunaa, sipulia, punajuuria, papuja, herneitä. Porkkanoitakin kylvetään joka vuosi, mutta olisiko elämän aikana tullut vain kaksi kertaa kunnon sato. Aina iskee jokin vika porkkanoihin.

7. Harrastatko taimien vaihtoa?
Joskus. En aktiivisesti etsi mitään, mutta jos satun saamaan jonkin taimen, istutan sen, ja annan omistani tarvitsevalle.

1 kommentti:

nainen.kuvastimessa kirjoitti...

Kiva, että vastasit kysymyksiin, niitä on kiinnostavaa lukea. Mukavia linturetkiä sinulle.