maanantai 7. lokakuuta 2019

Harmitti kumminkin

Lähdimme karpaloon. Jo alkumatkasta muistin, että enpäs tällä kertaa muistanutkaan kameraa, mutta että eihän se mitään haittaa, ei kumminkaan tule vastaan mitään ihmeellistä. Vain jos tulisi vaikka hirvi vastaan lokki suussa, harmittaisi kamerattomuus.
Olinpa väärässä. Tiellä oli neljä metsoa ja alkoi heti harmittaa! Hamuilin kännykkää, mutta kuten ennenkin todettu, ei sillä saa kunnon kuvia. Ja olivat jo suurin osa menneet metsän pimentoon ennen kuin sain räpsäisyn. Aina on linnuissakin joku hölmömpi yksilö, joka ei ymmärrä kiirehtiä, joten siitä tällainen otos.
Muutama aika sitten minulla olisi ollut elämäni tilaisuus saada kuva myös pyystä, josta minulla ei ole vieläkään kuvaa. Mutta kuvanottoväline puuttui!

3 kommenttia:

Susanna Hietanen kirjoitti...

Niin siinä aina käy, jos vain ilman kameraa uskaltaa lähteä liikkeelle.

Toisaalta monina muina kertoina pääsee raahaamaan painavaa kameraa tuntitolkulla ilman mitään kuvattavaa ;-) Näissä asioissa on vaikea onnistua.

Anne Hagman-Niilola kirjoitti...

Hieno kohtaaminen. Saitteko karpaloita?

seita kirjoitti...

Niinhän siinä usein käy. Juuri silloin kun eri ole kamera mukana tulee mielenkiintoista kuvattavaa eteen. Mutta hieno kohtaaminen kuitenkin.