sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Yöllisiä pihavieraita

 
 Emme kevään jälkeen olleet muistaneetkaan laittaa pihaan riistakameraa. Silloinhan kuvissa oli vain lokkeja, puluja, oravia tai naapurin kissoja. Kunnes pari viikkoa sitten veimme kameran taas ulos, kun omenapuun alla olevissa omenoissa oli aamuisin hampaanjälkiä ja pihassa iso kakkakasa. Tämän parin viikon aikana on kuviin tullut  enimmäkseen pelkkiä puita, varmaan nopeat linnut ovat ehtineet jo kuvasta pois ennen kuin kamera on lauennut.

Mutta on pihassa vieraillut näköjään kettukin.
 Se on käynyt omenapuun alla useampana yönä.
 Rusakko oli useissakin kuvissa, sen me olemme nähneet päivälläkin.
 Onkohan tämä naapurin kissa vai supikoira, veikkaan kumminkin kissaa. Vaikkakin se iso kakkakasa on kyllä mäyrän tai supikoiran. Supikoira on yleensäkin ollut vakituinen käypäläinen pihassa.
Ja tällainen omituinen kuva. Riistakamera osaa ottaa näköjään taidekuviakin.
Tämä on varmaan siltä kerralta, kun veimme kameran puuhun, sillä silloin taisi olla jo ilta, ja olemme asentaneet kameran kuvaamaan vain yöllä.

Nyt veimme kameran taas eri paikkaan, saa nähdä takertuuko muistikortille mitään.

3 kommenttia:

Mayo kirjoitti...

Ehkä kaikkia pihavieraita ei halua nähdä : ) Mutta nämä on komeita kuvia.

Tillariina K. kirjoitti...

Minusta tuo on supikoira, eikä kissa. Liian lyhyet jalat, tukeva vartalo muutenkin. Sitten tuo turkkikin on jotenkin "ei kissamainen".

Kirlah kirjoitti...

Mayo: ei ainakaan, jos ne ovat varkaita tai muita roistoja :)

Tillariina: juuri tulin samaan tulokseen: naapurin kissa tuli äsken taas ruinaamaan sapuskaa, ja kas, sillä on yhtä kirjavat jalat kuin muukin osa turkkia. Muutenkin ihan alun perin olin ollut supikoiran kannalla, mutta kun sitä aina alkaa epäillä itseään.