lauantai 4. heinäkuuta 2015

Uusia lajeja

 Nyt on minulla uudenlaisia lintulajeja. Jokin haukka.
 Ja korppikotkia.
 Ja jopa flamingoja.
 Mutta väärin arvattu. Eivät ole eläintarhasta vaan kaikki ovat Tanskan Legolandista ja ihan oikeasti legoista tehtyjä.
Legosorsa. -No ei suinkaan, vaan ihan oikeita sorsia uiskenteli aivan erilaisten vesihärveleidenkin vieressä välittämättä ihmisistä ja metelistä mitään.
Kööpenhaminassa Pienen merenneidon vieressä ui joitain lintuja. Luulin saavani kivan kuvan patsaasta lintujen seurassa, mutta ihmistä oli tietysti niin mahdottomasti, että linnut olivat jo pienenä pisteenä kaukana ennen kuin pääsin lähellekään.

3 kommenttia:

marliska kirjoitti...

Voiko legoista rakentaa noin hienoja lumuksia.

Kirlah kirjoitti...

Marliska: näköjään voi rakentaa ihan mitä vain. Uskomattomia luomuksia oli nähtävissä, joka ikinen asia, mitä vain voi, oli rakennettu legoista.

Stalkkeri kirjoitti...

Muistan, kun pääsin 11-vuotiaana pitkän odotuksen jälkeen Legolandiin, kun vanhemmat päätti, että sen kesän matka suuntautuu Tanskaan ja meillä ei vielä silloin ollut digikameraa, vaan kaksi filmikameraa. Olisin tietysti halunnut ottaa paljon kuvia Legolandista, mutta päivä ennen sinne menoa vanhemmat katsoivat, että paljonko kameroiden filmeillä on tilaa ja tulivat sitten siihen tulokseen, että 3 kuvaa riittää, vaikka minä sanoin, että siellä on vaikka mitä kuvattavaa (koulussa ope oli ennen kesäloman alkua näyttänyt meille kuvia omalta Legoland-reissultaan). No, paikan päällä vanhempani huomasivat olleensa väärässä.