keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Haloilmiö

 Sainpas minäkin kerrankin kuvan auringon haloilmiöstä tänään. Kuvassa auringon vasemmanpuoleinen halo. Olin jättänyt laajakulmaputken kotiin,  joten eivät muut "auringot" mahtuneet samaan kuvaan.
Auringon oikealla puolella oleva halo oli hyvin heikko. Tässä kuvassa sen pitäisi olla tuossa sillan reunassa, joka on äärimmäisenä oikealla, mutta en itsekään sitä kunnolla näe, minä vain tiedän, että se on siinä.
 En nähnyt muita ihmisiä koko kylillä kuin pari ulkomaista turistia, jotka myös kuvasivat. Enimmäkseen näköjään toisiaan.


Ja jään pinnalla ruusuja.

haloilmiö

7 kommenttia:

Marle kirjoitti...

Sait sentään hvyän kuvan yhsetä valosta. Helsingissä oli eilen loistava halo, mutta olin liikkeellä ilman kameraa ja kännykkää. Kotiin päästyä aurinko oli jo laskeutumassa, joten kuvat jäi saamatta. Paitsi mustikuvat. Hienoja valokuvia sinulla on ja paljon.

Kirsti kirjoitti...

Hienot pakkaskuvat ♥

Francisco Manuel Carrajola Oliveira kirjoitti...

Fotografias fantásticas.
Um abraço e continuação de uma boa semana.

Pelaguu kirjoitti...

Hienon halon olet saanut kuvattua ja pakkaspäivän ikuistettua!

seita kirjoitti...

Viime päivinä on esiintynyt runsaasti haloja. Hienot kuvat talvipäivästä. Yläbannerisi on myös kaunis.

Kirlah kirjoitti...

Kiitos teille blogikaverit. Tuntuu nyt niin utopistiselta, että on näin aurinkoista ja hyvät kuvausilmat, kun muistaa, miten viime talvena ei aurinkoa näkynyt moneen viikkoon.
Nyt se sitten tietää pakkasia, mutta ei hätää. kesällä on sitten samat lämpötilat, mutta vain toiseen suuntaan.

Pirkkoinkeri kirjoitti...

Hienoja pakkaspäivän kuvia huuruineen ja haloineen!
Pitäisi tässä rohkaistua ja lähteä myös liikkeelle ulos :) Tiedänhän minä, että on vain pukeutumiskysymys, kuinka siellä viihtyy. Toisaalta huominen olisi täällä viimeinen aurinkoinen päivä lehden mukaan.