lauantai 14. lokakuuta 2017

Syksyistä tunnelmaa

On jo lokakuun puoliväli, mutta maksaruoho ei meinaa millään ehtiä täyteen kukkaan. Viherpeippo tutkiskeli jotain kukkien seasta.

 Pihlajanmarjoja on niin tolkuttomasti, että luulisi houkuttelevan lintuja. Paha puoli on se, että marjoja on joka paikassa muuallakin niin, että eivät linnut välttämättä tarvitse meidän antimia. Talitiaiselle ei marjat kelpaa. Jotain muuta se nokkii tässä.

Peipponenkin vielä poukkoili puussa.

En tiedä, onko koneessani vai yhteyksissäni vika, sillä niin vaikeasti lataantuvat kuvat tänne, että ei millään voi aina odotella kuvien lataantumista. Rauhassa saa tehdä koneella latausta odotellessa muuta tunninkin verran joskus, ja silti jää puolet lataamatta. Joskus onnistuu ihan vilauksessa.

3 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Onpa kauniit kuvat. Olet niin taitava lintujen kuvaaja. - Joskus minullakin on vaikeuksia kuvien latauksessa, en tiedä mistä se johtuu, kun ongelmia ei ole joka kerta.- Mukavaa viikonlopun jatkoa!

seita kirjoitti...

Tuo maksaruoho on myös kestävä leikkokukka. Pihlajanmarjat ovat niin kauniita keltaiset lehdet taustanaan.

Anu kirjoitti...

Kauniita kuvia.
Minulla bloggeri on toiminut kuvien latauksen suhteen. Ehkä ongelmasi on nettiyhteydessä, tai sitten siellä on jokin bugi... Testaa nettiyhteytesi, että onko se sitä, mitä sen pitäisi olla. esim. oman palveluntarjoajan sivulla voi olla sellainen testisivusto? Netissä nettiyhteyden testisivustoja on useitakin.