torstai 28. joulukuuta 2017

Ei ollut toivomaamme

Muutaman kerran on portaiden alta lähtenyt kärpän tai lumikon jäljet lintulaudan alle. Kärppä on ilmeisesti keksinyt hyvän hiiri-myyräpaikan, nämä kun ovat puolestaan osuneet linnuilta tippuneille siemenille. Kärppä on varmaan saanutkin ruokansa, koska sisälle ei tänä vuonna ole eksynyt kuin kaksi hiirtä, mikä on jo ihme.

Kärpästä tai lumikostahan minulla ei ole tietysti minkäänlaista kuvaa, joten asetimme riistakameran paikalle. Ja tässä tulos. Ei ollut valkoista pikkupetoa, mutta oli supikoira. Tämä nyt ei niin kovin toivottu vieras ollut.

Ei ole nyt taas ollut kärpän jälkiäkään. Liekö hiiret loppuneet, tai sitten kärppä ei voi sietää sitä, että portaissa kuljetaan ja vähän väliä lakaistaan lumiakin.

4 kommenttia:

Francisco Manuel Carrajola Oliveira kirjoitti...

Bem apanhado, aproveito para desejar umas Boas Festas e um excelente 2018.
Andarilhar
Dedais de Francisco e Idalisa
O prazer dos livros

Anneli A kirjoitti...

Jospa se kärppä tai lumikko joskus ilmestyisi riistakameraan. - Mukavia loppuvuoden päiviä!

Anne Hagman-Niilola kirjoitti...

Mahtava ilmestys! Meidän riistakamerassa ei ole ollut mitään mielenkiintoista. Pitäisi vaihtaa paikkaa. Pihassa on vaikka minkälaisia jälkiä, muta jostakin syystä eivät jää kameraan. Hyvää uutta vuotta 2018!

Kvilttaaja kirjoitti...

Lumikon jälkiä näin syksymmällä, mutta eihän märällä mustalla asvaltilla mitään jälkiä näy. Naapuri oli nähnyt supikoiran tuossa kadulla yhtenä yönä. Jälkiä on niin kivaa tarkastella.