perjantai 16. elokuuta 2019

Ikkunasta näkymiä

Alkukesästä lenteli pikkulintuja vähän väliä ikkunaan. Joku selvisi hengissä, joku kuoli. Vaikka jossain vaiheessa hankimme pelottavan pöllön, kopsahti tämä tintinpoikanen kuitenkin ikkunaan, mutta jäi ikkunan edessä oleviin kukkiin virkoamaan.

 Tällainen tuulessa heiluva pöllä, joka välkkyy auringossa eri väreissä. Hyvin on auttanut, paitsi tuohon tinttiin.  Tuota pöllöä mallina pitäen olemme piirtäneet ja leikanneet mustasta kartongista joka ikkunaan pöllön. Ei ole tullut ruumiita sen jälkeen.
Usein on pihassa näkynyt myös haukka ajamassa takaa lintuja, viimeksi oli pulujen perässä.

 En tiedä kuinka monta pöntöllistä tänä vuonna pikkuvarpuset ovat saaneet poikasia, mutta tosi paljon kuitenkin. Tuntuu, että piha on niitä täynnä. Minusta tuntuu, että ainakin useampi pariskunta on saanut ainakin kaksi pesyettä kukin. Tässä niitä on vilvoittelemassa.

Kun oli niin tosi kuivaa, on ruohikko aivan ruskeaa, samoin kukka- ja kasvimaa on ollut kuivaa kuin tuhka. Sipulimaa oli aivan täynnä pieniä koloja. Pikkulinnut olivat pitäneet kasvimaata hiekkakylpypaikkana.
Kesän mittaan oli pihassa valtavasti myös viherpeipon ja vihervarpusen poikasia. Nyt ei niitä ole vähään aikaan näkynyt.

3 kommenttia:

Susanna Hietanen kirjoitti...

Meilläkin on hulvattoman paljon pikkuvarpusia :-) Pikkuvarpusten lisäksi pihapiirissä lisääntyi myös yksi varpusperhe. Ne eivät kuitenkaan parveile täällä pihassa.

Anne Hagman-Niilola kirjoitti...

On siellä vilskettä;-)

angelisaka97 kirjoitti...

Permainan poker pastinya banyak di kalangan remaja hingga dewasa yang sangat menggemari permainan poker, apalagi dalam 1 id game ada banyak permainan kartunya silahkan kunjungi situs kami untuk merasakan kenyamanan dalam bermain.

login idnplay

deposit idnplay

deposit idnplay via pulsa

login idn poker

cara login idn poker

deposit poker idnplay

deposit poker pakai pulsa

turnamen poker idnplay

turnamen idnplay

live chat idnplay


user id idnplay

cara daftar idnplay

cara daftar akun idnplay

daftar poker idnplay

daftar idnplay poker

idnplay poker daftar


login akun idnplay

poker online idnplay

cara login poker idnplay

login idnplay pc

login idnplay dari android

login idnplay dari ios

cara login idnplay

login aplikasi idn poker