lauantai 5. huhtikuuta 2014

Harhaanjohtavat laikut

Pikkuvarpuset ovat jo löytäneet parin, sillä ne ovat istuneet vierekkäin jo monena päivänä. Vaikka kuinka tietää, että nuo silmiltä näyttävät ovat poskilaikkuja, ne tuntuvat silti silmiltä. Ja oikeat silmät ovat ihan piilossa juuri tuon mustan ja ruskean rajamailla.

pikkuvarpunen

3 kommenttia:

Intianminttu kirjoitti...

Hauska kuva!

Ps. Pidätkö tietoisesti tuon robotti-tunnistuksen päällä kommentti-kentässä? Itse olen luopunut siitä, kun olen huomannut, etten itsekään yleensä jaksa alkaa kommentoimaan sellaisiin blogeihin, joissa se on käytössä. Välillä niistä numerosarjoista ei saa mitään selvää. Minä olen poistanut ainakin toistaiseksi kommenttioikeuden anonyymeilta, joilla ei ole mitään tunnistautumista. Se toimenpide on lopettanut myös roskapostin tulon. Tämä ei ollut moite, vaan ystävällismielinen vinkki. Kukin saa tietysti hoitaa bloginsa juuri niin kuin haluaa, mutta itse kommentoin mielelläni sellaisiin, joihin se onnistuu vaivattomasti ja nopeasti.

Kirlah kirjoitti...

Intianminttu:
Kiitos tiedosta. Olen tosiaan ihan tietoisesti pitänyt nuo numerosarjat, sillä roskapostin määrä alkoi olla valtava. Arvelin, että se ei haittaisi niitä, jotka ovat jo kirjautuneina, sillä silloinhan numeroita ei tarvitse kirjoittaa, vaikka kone kysyykin niitä. Olitko sellaista huomannut?

Toisaalta numerosarjatkaan eivät estäneet roskapostin tuloa, mutta kun hermostuksissani poistin anonyymikommenttien mahdollisuuden, loppuivat englanninkieliset roskapostitkin.
Kokeilenkin poistaa nuo numerotkin.

Intianminttu kirjoitti...

Kyllä olen omasta mielestäni joutunut kirjoittamaan numerot, vaikka olenkin kirjautuneena Bloggeriin.

Osa bloggaajista ei ole tiennyt, että heillä on robottivahvistus päällä, ja ovat ihmetelleet, miksi tulee niin vähän kommentteja. Siksi yleensä nykyään ihan vaan tarkistan, tietääkö bloggaaja itse, että hänellä on sana- tai numerovahvistus päällä. Kaikki kun eivät voi kaikkea tietää, niin olen ajatellut ystävällisesti kysäistä aina, jos tällainen tapaus vastaan tulee.