keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Läheltäkin näkee kauas

Ei ole mikään pakko matkustaa Kolille tai Punkaharjulle, jos haluaa nähdä komeita maisemia.
 Sulkavan Linnavuori tarjoaa aivan yhtä elämyksellisen kokemuksen.
 Tyypillistä Saimaan rantaa: kallioita, kallioita.
 Ja saaria toisensa perään. Vielä vähän jäätäkin näyttää olleen pääsiäisenä tuolla kaukana. Sulkavan linnavuori on siitä hyvä, että korkealta todella näkeekin maisemia. Joskus jollain toisella linnavuorella on pettymys ollut melkoinen, kun ympärillä oleva metsikkö on niin valtaisaa, ettei kova kiipeäminen ole tuottanut muuta riemua kuin kovan hien.
Jo valmiiksi korkealta pääsee vielä ylemmäs.
Tämä on taas niitä asioita, jotka täytyy itse kokea. Kuvat eivät voi antaa kuin kalpean aavistuksen siitä huikaisevasta kokemuksesta kuljettaessa ikiaikaisten kallioiden välissä ja katsellessa jyrkänteeltä alas kimmeltävälle Saimaalle.

3 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Hienot on maisemat.Muutama porras on noustava :)

Mari Carmen kirjoitti...

What a beautiful landscape, Kirlah. Love it! I have never visited Finland, just Sweden and Norway but one day I want to go to your country because every thing I have seen (pictures, documentaries on TV, and so on) and read about Finland sounds so magic...

Gracias por tu visita :)

Greetings from Madrid!

Kirlah kirjoitti...

Kirsti: Ovathan ne hienot. Useimmiten vain on valitettavasti niin, että maantietä ajaessa mitään ei näe, kun sankka metsä peittää näkymät sinisille järville.

Mari Carmen:
I can imagine that this sounds magic, and it is so. But sometimes in the darkest november in the rain I think it would be better somewhere else :)